perjantai 4. helmikuuta 2011

rv 27+0

Alkaahan tällä jo kokoa olemaan :)




Pää parka meinaa välillä alkaa lahoilemaan, kun mielikuvitus lähtee laukkaamaan ja vauva kääntää selän napaa kohden,, Sillonhan ei liikkeet kummemmin tunnu ja kyllä tulee tökittyä masua sit siinä vaiheessa että liikuppas sit taas..
Pikkanen reppana kun äiti koko ajan on tuuppimassa..

Tiistaina seuraava ultra, siis enään 4päivää NIIHIN viikkoihin/päiviin..
Varmaan suhteellisen mielenkiintoset mietteet kun sinne menen,, edelleenkin yksin..

Nooh, kyllä täältä monoa tulee koko ajan, onneksi.
Eilen aamulla tais pikkunen vaan nukkua hyvin, kun kääntyilin sängyssä niin ei tuntunu mitään, mutta kun tuuppasin kerran alavatsalta niin potkas että kolahti vaan suoraan kylkiluuhun :D

Semmoista,,
Neuvolassakin kävin maanantaina, painoa tulee näköjään ihan mukavasti, nytkin muutosta ollut kevyet 900grammaa/viikko, mutta en jaksa ottaa paineita ;)
Sf-mitta oli 24cm ja muutamia millejä päälle, eli siellä vähän yli keskikäyrän mennään ja verenpaine tais olla ennätys-korkea, 115/58 :D Tämä siitä että mentiin neuvolaan kävellen enkä oikeestaan ehtiny kun istahtaan ja samantien pääsin huoneeseen sisään..
Hb:ta ei katottukkaan kun se oli just perjantaina verikokeesta katottu (111) ja muut oli puhtaat. Sykkeet siinä 150 luokkaa ja liikkeet ++.. Hmm.. Mitähän vielä *miettii*
Juu, neuvolatäti oli sitä mieltä että pää alaspäin siellä köllötellään tällä hetkellä, mä kyllä oon edelleen eri mieltä, koska selvästi liikkee tuntuu joko poikittain tai viistottain. Tiedä sit mitkä jumpat välillä on menossa kun tuntuu vasemmalla lantion luissa ja oikealla kylkiluissa samaan aikaan kolinaa..

Mutta eipä tässä sen kummempia jaaritteluita tällä kertaa, jospa sinne tiistaille sit odotellaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti