lauantai 26. helmikuuta 2011

rv 30+1

Ja viimeinen kymppi on lähtenyt liikkeelle!
Se olis noin 6viikkoa ja 6päivää kun oltais "täys-aikasia" ja ainakin sen mukaan mitä oon käsittänyt, niin tarpeeksi kypsiä syntymään. Kuitenkin 9viikkoa ja 6päivää aikaa myös täyteen 40viikkoon, mutta en usko että ihan niin pitkälle mennään.
Ensimmäinen ja toinenkin lapsista on syntyneet jo ennen, eka 39+4 ja toinen 39+5 ;)
Niin ja lupashan se lääkärikin, että ylitse ei ainakaan päästetä.

Noo.. Edellisestä tulehduksesta luulin selvinneeni ja perjantaina sitten aloin soitteleen tuloksia uusimmasta pissi-testistä, jolla siis piti varmistaa että antibiootit on tehonneet..
Neuvolassa ei tiedetty mitään (yllätys) joten sit vaan pirautteleen taas äitipolille. Sieltä osastonsihteeri kurkkas koneelta ja sano ettei hän nyt ala näitä analysoimaan, mutta sen verran voi sanoa että GBS- arvot on edelleen koholla..
Sanoi laittavansa lääkärille viestiä että analysoi tulokset pikapuoliin ja soittelee jos on tarvetta.
Eikä mennyt kuin tunnin verran ja puhelin soi, arvasin heti että sieltä soittavat kun ihan outo numero oli..

Hmm.. Semmonen hoono-soomi setähän se sitten langan päässä itseensä esitteli ja kysy et on huonokin paikka, ei mittää antaa tulla nyt vaan ne tulokset ja samalla pengoin lasten kanssa kirpparipöytiä :D
Tosi hyvin silti sai puheesta selvän, ei tarvinnu kertaakaan miettiä että mitähän toi nyt tarkotti tai kysyä että niin mitä :)

Elikkäs strepto oli ja strepto on edelleen. *PRKL*
Tää nyt halus sitten välttämättä määrätä mulle vielä penisilliiniä, koska kaikki muut on jo kokeiltu. Kerto vielä, että täähän yleensä vaan aiheuttaa ennenaikasia synnytyksiä kun on virtsis jne.. Mä en sit tiedä oliko se tutkinu mun papereita ennen kun soitti, mut kyllähän mä ton olen tienny..

Kyseli myös että supisteleeko jne.. Ei mua kyllä supista, tai ainakaan en tunnista niitä, mutta alavatsalla kyllä välillä repii ihan huolella, joko oikealla tai vasemmalla puolella, mutta yleensä siis eri aikaan..

Njoo,, nyt sit kuitenkin viikon kuuri milcopen- nappeja 1*3päivässä ja sit kuurin
jälkeen taas uutta näytettä labraan..

Ja ongelmahan meinas tulla, kun lääkäri kyseli että mistä apteekista haluan tän hakea, perjantai kun kyseessä niin mahdollisimman nopeesti tietysti halus että alotan kuurin.. No tottakai olin että meidän kylän apteekista ja tämä ilmotti soittavansa reseptin sinne.
Hetken päästä soi puhelin ja hoono-soomi soitti, ettei siellä ole tota lääkettä, vaan ainoastaan se mille oon allerginen,, Sovittiin toinen apteekki, kun satuin just oleen kaupungissa lasten kanssa. Taas meni hetki ja puhelin soi, ei ollut sielläkään, eikä toisessakaan mihin oli jo ehtinyt soittaan, mutta kolmannesta kaupungin apteekista sitten löyty!
Ja ei muuta kun hakemaan..

Pikkuhiljaa alkaa ottaan päähän tää jatkuva lääkkeiden popsiminen =/
Noi mukulat mitkä tällä hetkellä vetelee sikeitä sängyssä, ei varmasti oo kumpainenkaan saaneet tätä määrää antibiootteja kun tämä vielä nahan alla majaileva.. Mutta, hänen parhaakseen kuitenkin mua hoidetaan..

Tässäpä sitten eiliseltä oikein pallo-kuvaa, tasan 30+0 siis viikot ja kyllähän tällä kai on.. Ei sitä ite niin huomaa, paitsi valokuvista ja siitä, että esim. työ-äitiyshousut ahdistaa :D Samoten työ-liivi ei enään mene kiinni..

Ja edestä kuvattuna :)



Tänään kävelin ipanoiden kanssa kauppaan, noin 2km ja kaupassa olo-aika meni lähinnä kärryihin nojaten, lähes kaksin kerroin kun tuonne alavatsalle alko taas polttaan ihan urakalla :( Siinäpä sitten olikin kiva yrittää miettiä, että mitähän vielä piti ostaa ja samalla komentaa muksuja että käyttäytyvät kunnolla..
Onneks olotila helpotti ja kotiin taaperrettiinkin sitten hitaampaa tahtia..
Kotona hetkeks jalat ylös ja ruoan ym. jälkeen lähdettiin vielä uudestaan ulkoileen..
Rauhassa kun kulkee niin tulee ihan hyvä, ipanat otti vielä potkukelkankin matkaansa ja paluumatkalla tultiinkin neljä-päällä sillä (minä, lapset ja maha ;) )..
Jalkoihin se lähinnä otti kun kelkka oli niin pieni, mutta kotiin päästessä sitten myös liitoskivut muistutti itsestään =/ Että pitääkin kaikkea vielä kokeilla :D

Noo.. Jos vielä kovin särkee, niin ainahan voi hakea sairaslomaa,
nyt jo huvittanu kun moni samalla työpaikalla oleva on mulle todennu, että "hyvin sä oot töissä jaksanu olla" jne.. Ja näitä on siis tullut useammasta suusta.
Vielä olis 3 viikkoa ennen kuin alkaa talviloma ja siitä mammaloma, saa nähdä kuinka jaksaa..

Mutta tässäpä taas pieni romaanin pätkä teille luettavaksi :D
Tiistaina neuvolaan joten ehkäpä viimeistään keskiviikkona sitten kuulumisia tulee tännekkin päin :)

2 kommenttia:

  1. On siinä mahaa :D

    Harmi, ettei ne antibiootit ole tepsineet.. :/ Täällä peukut pystyssä, että se ei kumminkaan tuhojaan tekis ja pääsisitte sinne hyville viikoille. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, itestä toi tuntuu silti aina vaan samankokoselta, ellei sitten äherrä sukkia jalkaan tai vaikkapa leikkaa varpaankynsiä :D

    Ja todella juu toivotaan että nää nyt olevat lääkkeet alkais tehoaan ;)

    VastaaPoista