lauantai 12. helmikuuta 2011

rv28+1

Eilenpä pärähti taas uusi viikko käyntiin :)
Ja pestasinpa sitten esikoisen ottamaan pari kuvaa, kun ei tolla järkkärillä oikein itse onnistu kuvia ottamaan, paitsi sitten ajastimen kanssa, mutta sen sihtaaminen onkin sitten toinen hommansa :D
Tässä siis, etureppu edestä päin :)

Ja sivulta;


Edelleenkään en osaa olla ihmettelemättä, että onpas sillä kokoa ja vieläkin olen pärjännyt ilman tukivyötä!
Tai olishan se muutamaan kertaan ollut todella hyvä olla, mutta jos sen laitan, niin sitten saa vessassa ravata jatkuvasti, nimittäin kun poika on niin alhaalla, niin vyö painaa sitten rakkoa.
Jos vaikka töissä on koko päivän jaloillaan ja joutuu nostelemaan (sillon kun muut ei sitä estä ;) ) niin olis hyvä olla, mutta oonpa oppinu ainakin taas kuunteleen kroppaani ja pyytämään apua ;)

Hmm.. Pitäis katsella noille vaatekasoillekkin paikkaa, mihin ihmeeseen mä ne työnnän kun tässä asunnossa noi vaatteiden säilytys-tilat on aika rajalliset ja edelleenkin se ylimääränen vaatekaappi on vaan ostamatta.
Elättelen toiveita että päästäis vähän isompaan muutamaan :)

Nyt alkaa jo välillä tuleen luottavainen olotila, "viisi viikkoa töitä jäljellä ja ainakin vuosi poissa työ-elämästä",, tekikö mulle tän olotilan se, että noi tietyt viikot tuli täyteen?
Välillä aamulla herätessä ensimmäinen ajatus on, "no nyt se on kuollut" kun parista tökkäsystä ei ala liikettä tuntua.. Niin, pitäis muistaa, että meidän lapsilla on aivan uskomattomat unenlahjat, eikä tämäkään siis voi kovin huono-uninen olla..
Yleensä sitten piristyy kun nousen ylös ja olen hetken istuskellut.

Mutta eipä sen kummempia taas tälläkään kertaa.

Palataan taas! :)

3 kommenttia:

  1. On varmasti ihan erilaista,kun on huoli siitä ettei vauva heti liiku, kun tälläsellä joka ei edes tiedä miten paljon sen pitäis liikkua. Sun masu on kyllä ihana! <3

    VastaaPoista
  2. Kaunis tuo sinun mahasi. Varmasti sitä on hieman varuillaan uuden raskauden kanssa, kun on tuollainen raskas kokemus takana, kuten sulla on. Nyt oot kuitenkin päässy niiden kriittisten viikkojen yli ja poju voi hyvin masussa, joten toivottavasti huoli vähän helpottaa. Tsemppiä! :)

    VastaaPoista
  3. Juli, kyllä mä melkein antaisin mitä vaan jos mäkin voisin edelleen olla yhtä tietämätön ;)
    Mutta toisaalta, hetkeäkään en vaihtais poiskaan menneestä, että pidetään nämä tiedot sitten :)
    Kiitos masukehuista <3

    Kiitos myös sulle Miss M,
    kriittistä tässä kai on koko odotus, kun tuo streptokokki edelleen löytyy ja se voi tulehduttaa sitten kerrasta kaiken. Henkisestihän tää on todella raskasta, mutta pakko vaan jaksaa jotta näkee, voiko sen elävän vauvan vielä syliin saada, toivottavasti <3

    VastaaPoista