tiistai 12. huhtikuuta 2011

rv 36+4

Jospas näin illan päälle vielä kirjottelis muutaman rivin :)

Eilen piipahdin äitipolilla, alko noi strepton oireet häiritseen jo sen verran elämää että oli mentävä.. Niin ja supisteleehan tää ajoittain ihan kivasti, tosin vielä kivuttomasti, mutta kuitenkin..

No, käyrillä pötköttelin siellä tunnin verran, vauvalla oli hirmuinen meno päällä ja sykkeet heitteli niin paljon, että oli odotettava vähän rauhallisempaakin käyrää, viimein se saatiin ja mulla alko oleen siinä vaiheessa jo lonkat jumissa ja kupla otsassa :D

Näytteet oli vissiin puhtaat, niistä ei mitään mainittu eikä korttiinkaan merkattu, kummallista.. kyllä se kätilö mun pyysi näytteen jättämään ja sano vielä käyvänsä sen katsomassa.. Mene ja tiedä taas tästäkin..

Lääkärin mielestä viljelyitä ei tarvittu ja määräs lääkkeen ihan eri vaivaan, no, helpottaa sekin taas muutaman päivän kunnes se samperin bakteeri taas nostaa itsensä esiin sieltä..
Suunnittelin muuten jo huomenna soittelevani omalle tk:lle lääkärille aikaa ja pyytävänä antibiootit nyt tohon streptoon jo..

Kohdun ulkosuu oli sormelle auki, sisäsuu kiinni ja kanavaa vielä jäljellä,,
Epäilen kuitenkin että toi ulkosuukin on eilisestä ottanu itteensä ja auennu lisää, koska kyllä ajoittain teki ilkeetä kun sieltä kotiin lähtin, nousin autosta jne.. Ja viime yönä sekä tänään on suppaillut ajoittain, kivuttomasti kyllä edelleenkin.

Pikkasella oli kaikki niinkun pitääkin, paino meni siististi sitä omaa käyräänsä mitä tähänkin mennessä, siellä "normien" keskikäyrän alapuolella aika reippaasti, mutta pää-asia on, että samaa rataa on mennyt koko ajan, huh..
Paino-arvio oli 2,6kg, joka taas oli yli puoli kiloa vähemmän kuin ensimmäisellä pojallani (kakkonen) oli samoilla viikoilla, esikoinen, eli ainut tyttäreni painoi pari päivää tästä eteenpäin noin 2,8kg.. Eli melko simpsakka pakkaus tämä on <3

Tänään kävin sitten neuvolassa,
oletin että painoa olis viikossa tullut vajaa kilo, mutta neuvolan vaaka yllätti ja näytti eroa viime viikolle vain 100grammaa!! Mä epäilen kyllä että se oli rikki se vaaka :D :D

hmm.. Sf-mitta oli nyt "saavuttanut huippunsa" eli tiukasti on kylkikaarissa kiinni, mittaa 33cm, eli se mitä enempää se ei yksinkertaisesti mahdu kasvamaan.
Semmonen viikko-kaks vois olla mun veikkaus, että tämä pakkaus voitais saada maailmaan <3 Saapa nähdä kauanko menee, ainahan saa arvailla ;)

Viikon päästä sitten taas neuvola, kahden viikon päästä seuraava polikäynti.
Nyt on sitten alotettu kävely-reissut, josko tuolla alakerrassa jotain sais aikaan ja synnytyksen käyntiin sitten viimeistään siellä polikäynnillä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti