lauantai 26. maaliskuuta 2011

rv 34+1

Se olis taas viikkoa lähempänä tuo laskettu ;)

Viime tiistaina kävin neuvolassa, siellä oli sijainen tällä kertaa vastaanottamassa, ihan mukava nuori nainen ja ensimmäinen joka otti mun närästyksetkin tosissaan.
Hän siinä sanokin että itsellään oli sama vaiva odotus-aikana, enkä nyt jaksa uskoa että siitä odotuksesta kuitenkaan montaa vuotta olis aikaa.
Hän siis kävi suoraan kysymässä lääkäriltä kunnon lääkettä tuohon ikävään vaivaan ja soitteli sitten perään, että resepti odottaa seuraavana päivänä apteekissa!
Ihanaa, oon meinaan nukkunu nyt pari yötä oikein mukavasti ;)

Oma th suositteli löysää kaurapuuroa aamuisin kun sanoin sille tuosta vaivasta.. että jooh..

Selkä mulla oli jo valmiiks kipeä useamman viikon ajalta, mutta tuon käynnin jälkeen se on ollu vieläkin kipeämpi.
Vauva kun meni doppleria karkuun minkä pääsi, niin loppuviimein tuli oltua selällään (kovalla alustalla) noin 15minuuttia ennen kun hän hyväksyi ne äänet..
Paniikkia en ottanu missään vaiheessa, koska liikkeet tuntui koko ajan ja välillä tuli ihan kunnon tujautuksia anturiinkin :D

Vauveli siis on masussa lähtökuopissa, pää ei ihan ole kiinnittynyt, mutta melkein.
On siis todella syvällä lantiossa ja ihan vähän vielä heiluu :)
(pientä toivetta mahdollisesta käynnistämisestä ;) )

Hb oli lähtenyt nousuun itekseen, ehkä on myös edesauttanut mm. pinaattiletut ja paprika, mutta mistäs sen tietää. Onneks kuitenkin siis noussut, mulle kun ei tunnu noi rautavalmisteet sopivan, nestemäinen ehkä, mutta se laitto ton närästyksen pahemmaks :/
Eli se on siis nyt 120 :)

Verenpaineet oli jossain alamaissa, 102/63 (oma th mittaa nää sillä vanhalla laittella, stetoskoopilla kuuntelee tosta kyynärtaipeesta, nyt mitattiin ihan uudenaikasella laitteella..)

Sf-mitta oli 30,5cm eli näin ollen kohdunpohjankorkeudella on kasvuvaraa jäljellä 2,5cm :D
Kaks ensimmäistä odotusta jotka täys-aikasia on olleet, on toi sf-mitta ollut 33cm pari viimeistä neuvolakertaa ennen synnytystä :)
Sen suurempi ei vaan yksinkertasesti mahdu ;)

Jepulisjuu.. Olisko masukuvan paikka..
Esikoinen nappas pyynnöstäni taas kuvan, on muuten innokas tässä hommassa, ja kuinkas ollakkaan, onnistu nätisti jättään pään pois kuvasta :D

Näytän valaalta, pahoittelen.. tyylikkäästi kotikuteissa ja näin salamavalon ansiosta huomaan että noista housuistahan näkyy läpi :D
rv 34+0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti