torstai 21. lokakuuta 2010

Rv 11+6

Hups, päivitykset sitten hiukan jääneet unohduksiin, nyt niitä sitten siis :)

Elikkäs viime perjantaina, rv11+0 kävin vielä hematooman takia kontrollissa ja kaikki näytti todella hyvältä.
Hematooma oli "liiskaantunut" jo, eikä siitä siis ole enään vaaraa, se voi sieltä hiukan tiputtaa mutta ei muuta, huh! Tuon osalta.

Pikku-tyypillä näytti olevan myös kaikki oikein hyvin, kaksi kättä ja kaksi jalkaa löydettin ja molemmat parit viuhtoivat niin pirusti menemään <3 Kovin eläväinen tapaus sieltä siis löytyi, onneksi!
Pituutta huimat 3,6cm ja viikoissa heitti 2-3 päivää.

Maanantaina piipahdin sitten siellä verikokeissa ja päivällä soittelin ultraan aikaa, se olis sitten 1.11. klo 15.20, viikkoja pitäis olla sitten 13+3 mutta veikkaanpa että aika tasan 13 näyttää mitat ;)
Mutta sehän tässä on hyvä, että tota päivää ei lähdetä muuttamaan noin pienellä erotuksella, eroa pitäisi olla vähintään 6päivää ennen kuin laskettua aikaa lähdetään vaihtamaan :)

Uusi kotidopplerikin saapui tiistaina, kätevä kun ei tarvitse kaiuttimia, vaikka toisaalta, onhan niissäkin puolensa. Toisessa on viikkonäyttö, toisessa ei jne..
Mutta nyt niitä on kaksi, voi vaihtaa laitteesta toiseen jos haluaa ihan itsekseen kuunnella.
Pari kertaa tää tyyppi on mut ehtiny jo säikäyttään, mutta pitää muistaa että vielä on tilaa mennä piiloon anturia, jonkun aikaa saa aina etsiskellä, mutta joka kerralla ne äänet sieltä on onneksi kuuluneet!

Mahakin on jo ilmestynyt ihan kunnolla, eikä tätä todellakaan enään piilotella kovin kauaa, muutamia silmäyksiä kun on jo nähtykkin jne..
Alkuviikosta piti pomollekkin töissä kertoa, mutta eihän se sitten ollutkaan töissä, joten se siitä. Jospa huomenna tai sitten ensi viikolla?
Niin ja pari työkaveriakin jo tuumaili, toinen sano että ihan yöstä toi on tullut kyllä ja toiselle kun kerroin, niin sanoi että oli katsellutkin aiemmin, mutta ei sitten kehdannu kysyä mitään :)

Tässäpä vähän kuvia, parempia sitten saa toivottavasti siellä nt-ultrassa, nämä nyt vaan on vähän sinnepäin otettuja että sai selvyyden siitä hematoomasta ja viikoista.


Ja tässä massu rv 11+2



Siinäpä sitä päivitystä taas tälle erää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti