perjantai 6. toukokuuta 2011

Rv 40+0

Enpäs ole koskaan laskettua aikaa saavuttanut, saatika ylittänyt ja näin nyt pääsi käymään!
Tuntuu nämä toukokuun muutkin vauvat olevan melko tiukassa, joten en mä ainoa ole joka viel(kin) kärvistelee ;)

Täällä siis ollaan, toista päivää käynnistettävänä ja viimein näyttäis siltä että aamulla on mahdollisuus päästä tipalla vauhdittamaan saliin tötä hommaa!

Eilen alotettiin cytotecilla, yks suuhun ja seuraava alakertaan, tänään sain ensimmäisen aamupäivällä, mutta erikoislääkäri olikin sitä mieltä että ei, joten kätilö kävi sen nappaamassa vielä pois. Neljältä itlapäivällä laitettiin kuitenkin taas lääke kohdunsuulle..
Edistystä? Hyvin lievää..
Eilen ei tapahtunut oikeastaan mitään ja illalla sainkin melkosen kipupiikin käsivarteen, oli sitten meinaan vuosisadan humala ja krapula hyvin tiivistettynä hyvin lyhyeen aikaan!
Ensin se vei kivut ja unen, sitten tuli kivut takasin ja karmea kutina naamaan.. Sitten sain kutinaan lääkkeen ja loppuyön taistelin pahaa oloa vastaan,, ja ne hetket mitä sain torkahdettua, niin heräsin hiostavaan tunteeseen ja aamulla lonkat oli sen verran kipeät etten meinannu edes vessaan päästä..
Että toivotaan ettei täällä kauaa tarvitse köllötellä enään!

Supistukset alkaa olemaan sitä luokkaa että näiden vois jo uskoa tekevänkin jotain! Josko meillä huomenna olis vauva? Elävä? <3

4 kommenttia:

  1. Onnea lasketusta-ajasta! :)) Varmaan ihanaa päästä noin pitkälle!

    Ja kyllä se elossa on ja pysyy <3 vaikka varmasti mietityttäää.. :(

    VastaaPoista
  2. Onnea lasketusta ajasta! Tsemppiä, ellei vauva ole jo syntynyt :) täällä odotellaan jo kovasti päivityksiä :))

    VastaaPoista
  3. Lämpimät Onnittelut pienen Prinssin syntymän johdosta! Naamakirjasta kävin kurkkimassa et pikkuinen on nähnyt päivänvalon! Suuret onnentoivotukset myös isosiskolle ja isoveikalle!

    VastaaPoista