keskiviikko 5. tammikuuta 2011

rv22+5

Kyllä se vaan taitaa pituutta venyä tämäkin poika, nyt osunut jo useemman kerran kylkikaaren alaosaan, "kopsahtelee" vaan :D
Pääasiahan on, että hän liikkuu kunnolla ;)

Närästys, karmivaa..plää, miksei ne voi keksiä jotain tehokkaampaa kuin rennie, mutta mikä sopis odottajillekkin. Mua aina niin naurattaa toi teksti tossa paketissa "väliaikaiseen käyttöön".. Joo, mikä sit lasketaan väliaikaseks? Yhdeksän kuukautta?
Mulla kun närästys on yleensä se yksi niistä ensimmäisistä raskausoireista ;)

Jännittää niin pirusti,, perjantaina pitäis mennä poistamaan viisaudenhammas. Aaaapuuuvaaa...
Mulla on vaan niin karmivat muistot noista hampaiden poistoista, kuten esimerkiksi se, että kun olin ala-asteikäinen, ei silloinen hampilekuri uskonut ettei puudute ole tehonnut, vaan veti sitten poskihampaan ilman puudutetta irti.. Ja kaikkea muutakin mukavaa löytyy..
Tästähän mä siis päätin että nää ylimääräset hampaat poistetaan niin että mulla on taju kankaalla ja saisivat paikkaillakkin sitten samalla, mutta nyt on särkeny uudesta vuodesta asti sen verra mukavasti että pakko se kai on poistattaa, mielummin siis se hetken kärsimys kuin neljä kuukautta 3g/pvä parasetamolia, noin niinkuin vauvankin kannalta. Ja kun alkaa itelläkin jo tuntuun että pää halkee vaikka särkylääkettä onkin ottanut jne..

-----

Juupsis..
Neuvolassa kävin pari päivää sitten, hemoglobiini oli taas tipahtanut aika reippaasti, viime kerralla oli 128, tällä kertaa ekalla mittauksella 111, toisella 114.. Eli rautaa rautaa.. Ja sehän on mukavaa tähän kaikkien muiden "lisien" päälle.
Painoa oli tullu aika "mukavasti", vajaat 600g/vko *punastelee* ja kohta mä painan enemmän kuin yhdenkään lapsen odotuksessa :D
Mutta osansa on varmasti silläkin että enään en tupakoi ja ruoka maistuu =)
Muuten kaikki vaikutti olevan ok, verenpaineet edelleen hyvin matalalla 105/58,
kohdunpohjan korkeus oli 19cm, eli vähän yli keskikäyrän mennään ja tämä tyyppi oli sen verran vilkkaalla päällä että alkuun vaan potki anturia ja meni karkuun, mutta löyty ne äänet sieltä sitten. Ite en jaksanu edes huolestua, kun koko ajan kuitenkin selkeät liikkeet tunsin.

Seuraavalla kerralla oliskin sitten oma ja esikoisen neuvola yhdistettynä, tämän kuun viimeisenä päivänä ja siitä viikon verran niin äitipolille ultraan. 4d:n peruin tänään, ei pidä olla liian utelias.
Polilla on kuitenkin sen verran tarkempi seuranta ja sinne saan mennä jos siltä tuntuu (tosin sekin oven kynnys tuntuu niin helkkarin korkealta, ainakin yksin mennesssä) ja tosiaan, kyllä sen lapsen kasvot näkee sittenkin kun hän syntyy, tämä kun joka tapauksessa tulee syntymään jossain vaiheessa, toivottavasti vasta siellä toukokuun alulla ja elävänä, huutavana ja elämää täynnä olevana pienenä poikana <3

Jees poks, tänään tuli kuorivaipat postissa ja nyt tarvii sitten katsella niitä jos jossain vaiheessa vaikka keksis miten niitä kaikkein kätevimmin käytetään :D

Nyt tarvii mennä että pääsee aamulla sängystä ylös ja sinne töihin..
Palaillaanhan taasen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti